Mindfulnesstree

Om MindfulnessTree

Mindfulness Tree är beläget i norra Stockholm. Vår vision är öka lusten till det vi gör,  genom att skapa balans mellan aktivitet och återhämtning, som bidrar till "tid att leva". 

Karin Tell Kristiansson Karin Tell Kristiansson

E-postkarin@mindfulnesstree.se
Telefon: 073-656 50 79

"Kärlek är inte en känsla, det är handling som föregås av ett val".

Ser fram emot din kontakt. Jag är samtalsterapeut, mindfulness- och yoga instruktör, Raw Food inspiratör och näringsrådgivare. Jag har även arbetat med träning och olika former av beroenden i många år. Erfarenheten har lärt mig att alla typer av obalanser berör både kroppen, sinnet och hjärtat. Människokroppen med alla våra sinnen är ett mycket komplext biologiskt system, där varje person har sin egen unika kod.
Jag arbetar därför framgångsrikt ur ett helhetsperspektiv med mina klienter. Med rätt kunskap om din egen unika biokemi kan du förebygga sjukdomar och leva ett ungt och friskt liv längre. Det är inte alltid lätt att se på sig själv ur ett helhetsperspektiv och hitta den bakomliggande orsaken till de olika symptomen som spelas upp. Det är en gåva att hjälpa människor att hitta balans, glädje, mening och hälsa i sin tillvaro. Vår vision är: "Tid att leva". Mitt arbete omfattar både privatpersoner, grupper och företag.

Niclas Kristiansson Niclas Kristiansson

E-postniclas@mindfulnesstree.se
Telefon: 070-520 16 94

-”Min övertygelse är att om ingen förstår /varför/ och /vad/ vi ska göra, spelar det mindre roll /hur/ vi ska göra, och vi når sällan målet.

Det är min fulla tro att människor utvecklas och bidrar till utveckling när de känner sig delaktiga och de rätta förutsättningarna finns på plats för en god prestation” 
Jag har en bakgrund inom den finansiella industrin, med mångårig erfarenhet som ledare i olika roller, senast som VD för ett konsultbolag.
Jag har bred erfarenhet av att arbeta med ledningsgrupper, affärsutveckling, utveckla ledare, bygga team- anda och coacha ledare. 
En av minas styrkor är att upprätta en kreativ miljö där människor vill utvecklas och prestera bra, genom att se och använda potentialen i olikheter hos individerna.
Tålamod och disciplin är viktiga faktorer för att åstadkomma uthålliga resultat i verksamheter likväl som i den personliga utvecklingen..
Vidare är jag utbildad coach, samtals terapeut, ACT- och Mindfulness instruktör samt processledare för att ta fram affärsplaner. Jag utgår från ett proaktivt förhållningssätt och vill hjälpa med att förbättra resultat och utveckla såväl människor som företagets affär.