Mindfulnesstree

När jag gått vilse, finns det en väg tillbaka som är bättre en kompassen i mobilen.

Ibland går vi vilse trots kompassen, den kanske inte är kalibrerad rätt. Snabbt försöker vi hitta tillbaka till den rätta vägen för att så småningom nå vårt mål.
På samma sätt är det med våra egna värderingar- en kompass som behöver kalibreras varje dag. Dem kan visa oss vägen framåt på vår livs resa. Men, Vågar vi lita på våra värderingar? Leder de oss rätt?
Ibland går vi fel väg och kanske också under en längre tid. Precis som när vi gått vilse i skogen trots kompass och mobiltelefon. Finns alltid möjligheten att hitta vägen tillbaka och att gå i rätt riktning och vi kanske till och med ska lägga undan mobilen en stund! Stanna upp och undersöka och våga lita på vår egna inbyggda kompass, våra värderingar. Värderingarna vägleder oss emot det som är viktigt och meningsfullt för oss- det är inget mål som vi ska uppnå utan mer av en livsstil. Värderingarna är vår livskompass när vi vill förverkliga oss själva och leva livet fullt ut. Det blir vår karaktär och på det sätt som vi uppfattas av andranoch oss själva.
Lycka till och vägen tillbaka finns alltid nåbar för oss om vi är beredda och villiga att se den, våga lita på din egna inbyggda kompass.