Mindfulnesstree

Träna mindfulness i en mindre grupp och få extra stöd, startar 20 April, kl. 19.00

Du lär dig förstå hur dina tankar tar dig bort från nuet, att tänka mindre dåtid och framtid. Forskning som bedrivits under 2 år har man mätt att, 47% av vår vakna tid är våra tankar på helt annat ställe än det som jag håller på med i nuet. Tänk om vi kan minska det med 10%. Vad åstadkommer det för oss i vår vardag?
Träningen kommer ge dig ökad självinsikt och en ökad inre stabilitet. 
Hantera distraktioner och att välja vad du vill rikta din uppmärksamhet. Sedan 30 år tillbaka säger all forskning att "multitasking" får oss prestera sämre och öka stressnivån. Varför göra flera saker samtidigt när vi få mer gjort att göra en sak i taget med närvaro?! Tillsammans med att belysa vår "autopilot" och flera andra verktyg kommer du att få lära dig mindfulness för att öka din förmåga att bli medvetet närvarande i din vardag. Alla kan träna upp sin förmåga till att förbättra sin närvaro. Det är inte stress och tidspress som är problemet i vårt samhälle idag utan bristen på återhämtning.

Träna mindfulness med hjälp av din mobiltelefon och en App (IOS och Android).
Vi träffas vid 6 tillfällen med 14 dagars mellanrum och programmet pågår under 12 veckor. Max antal i gruppen är 4 personer.

Hur går träningen till?
Mindfulness öka din närvaro är ett program som innehåller 8 steg. Träningen sker 2 gånger per dag 10 minuter varje gång. Du kan genomföra träningen i din mobiltelefon, på läsplatta eller i din dator.

Träningsprogrammet innehåller: 
Stresstest och Mindfulnesstest som du kan välja att genomföra innan och efter programmet. Licens för intertnet programmet och en App för din smartphone, ingår.

Mindfulnessövningar:
Kroppsscanning , Andningsankare, Medvetna rörelser, Sittande meditation
Vardagsövningar exempel:

Stilla tankebruset, Öka din koncentration
Dokumentation där du kan läsa mer om stress samt fler enkla vardagsövningar.
Du kan under hela programmet följa din träning. Det finns möjlighet att skriva dagbok och välja olika intentioner med träningen.

Coachning i grupp 
Vi träffas vid sex tillfällen tillsammans med instruktör. Mellan våra träffar träna du på egen hand med stöd av internet programmet och appen.

Pris & Kursstart
Lära dig Mindfulness med Instruktör 3 395 kr inkl. moms. Max antla i gruppen är 4 personer.
Möjlighet att dela upp betalningen på 2 tillfällen finns, 1 700 kr x 2. Första betalning görs vid anmälan och andra betalning efter 6 veckor. Självklart kan du betala allt på en och samma gång.

Nästa kurs startar onsdagen den 13 april kl 19.00(fullbokad) nyinsatt grupp startar den 20 april kl. 19.00 och vi träffas på MindfulnessTree i Täby.
Material, licens och app får du  på vårt första möte.
För mer information och frågor, kontakta oss här.

Anmälan