Mindfulnesstree

Mindfulness och multitasking, funkar inte bra ihop..

Mindfulness är ett forsknings baserat verktyg som fungerar i vardagen. 10 minuter om dagen gör skillnad enligt forskning, vår hjärna förändras och "multitasking" uppskattar inte närvaro. Sedan 30 år tillbaka bevisar forskning att multitasking är mindre effektivt, samma utfall som all forskning idag pekar på. Trots dessa bevis är vår upplevelse att vi får  mer gjort när det i själva verket faktiskt är tvärtom.
När vi gör en sak i taget, ökar vår förmåga att göra rätt saker och att får mer gjort. Studier som b la genomförts på Harvard bevisar detta. Samtidigt hjälper Mindfulness oss också att hantera stress bättre, genom att vi tränar på att ökar vår uppmärksamhet, fokus och närvaro i ögonblicket.

Boka dig på någon av våra "tid att leva" kurser, kvällstid tisdagar med start den 27 januari, kl 18.00 alt. dagtid 21 januari, kl 8.30 . Vi träffas 2 timmar/tillfälle under 8 veckor och mellan träffarna tränar du själv mindfulness utifrån ett forsknings baserat upplägg, som bygger på meditationer och övningar.
Pris: 2 900 kr 
Anmälan kan göras på nedan formulär. Läs mer om mindfulness här

Anmälan

Etiketter: multitasking paradox